Siirry suoraan sisältöön

Liikuntapalvelut

personal trainer yksilöohjaus

Personal Trainer -yksilöohjaus

Asiakkaan tavoite voi olla sopivan liikuntaharrastuksen löytäminen raskausaikana, turvallinen paluu liikunnan pariin synnytyksen jälkeen, motivaation löytäminen monen vuoden liikuntatauon jälkeen, painonhallinta tai vaikka 10 punnerrusta suorin vartaloin.

Personal Trainer -yksilöohjauspaketin ensikäynnillä tehdään kattava haastattelu ja asiakkaan tavoitteiden mukaan liikkuvuutta ja voimaa mittaavia testejä. Haastattelulla saamme kartoitettua asiakkaan elämäntilanteen ja voimavarat ja näin pyrimme löytämään hyvän tasapainon harjoittelulle ja levolle. Ensikäynnillä asiakas pääsee jo harjoittelun makuun eli laitathan päälle mukavat, harjoitteluun sopivat varusteet. Ensikäynnillä voi pohtia, minkälainen yksilövalmennuspaketti palvelisi asiakkaan tarpeita parhaiten. Ensikäynti on 1. kerta 5 ja 10 kerran paketeista.

Personal Trainer -yksilöohjauspaketin jatkokäynnit suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaan ja tavoitteena on saada viikon liikuntakerta/-kerrat mahdollisimman sulavasti asiakkaan arkeen. Liikunnan tulisi olla mukavaa ja energiaa tuovaa eikä pakollinen paha!

Ohjaajanasi Personal Trainer -yksilöohjauksissa on äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Personal trainer -yksilöohjauksia olen tehnyt vuodesta 2012. Vahvuuteni yksilöohjauksissa on erityisesti liikunta hyvinvoinnin näkökulmasta. Valmentajana olen tarkka ja kannustava, mutta herkällä korvalla asiakkaan tuntemuksia kuunteleva.

Työtilassani on monipuolisesti pienkuntoiluvälineitä (kahvakuulat, kuminauhat, boxi, bosu, Gymstick, pilatespallo, jumppapallo) – saamme siis tehtyä erittäin monipuolisen treenin.

Ryhmäliikunta

Olen ohjannut ryhmäliikuntaa vuodesta 2003 – lähes 20 vuotta jo. Rakastan ryhmäliikuntaa – sen tuomaa tuomaa iloa, yhteishenkeä, hengästymistä, hikiliikuntaa, lempeää liikettä, uuden oppimista! Ryhmäliikuntaohjaajana olen monipuolinen – nautin isosti sekä tiukoista hikitreeneistä että rauhallisista tunneista.

Ohjaamiani tunteja:
– Lihaskuntotunnit (esim. Kahvakuula, Fitball, Pump, M.A.X., erilaiset keskivartalotreenit)
– Kehonhuolto (esim. FasciaMethod, YogaFlow, Bodyharmony/syvävenyttely, venyttely/rentoutus)
– Sisäpyöräily (Flowride-sisäpyöräilykonsepti, itsesuunnitellut sisäpyöräilytunnit)

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kaipaat tilaustuntia esimerkiksi työpaikallesi tai vaikka ystäväporukalle!

ryhmäliikunta